Tajná svatba celebrit

3. 8. 2021
Ne všichni touží po okázalé svatbě, ne všichni si mohou vzhledem ke své popularitě dovolit soukromí. Přísně tajný obřad je pak jediným možným řešením, jak si užít chvilku bez pozornosti médií a soustředit se jen na lásku.

Jennifer Aniston

Jedna z nejkrásnějších žen světa, bohatá, vlivná, úspěšná a s neotřelým humorem. Taková je seriálová Rachel. Brala si neméně známého herce Justina Therouxe. Dlouho si lámali hlavu, jak vstoupit do manželství a nevzbudit zbytečný rozruch. Využili k tomu hercovy čtyřiačtyřicáté narozeniny. Hosty obeslaly s tím, aby se dostavili na menší oslavu. To, že se do programu vtěsnal i svatební obřad, vědělo předem jen pár vyvolených. Všechno klaplo na jedničku, ale manželství dlouho nevydrželo.

Ed Sheeran

Lásku svého života potkal jeden z nejznámějších zpěváků současnosti už na střední škole. Cherry Seaborn stála po jeho boku trpělivě mnoho let. V Suffolku, kde Sheeran vlastní venkovské sídlo, se odehrála velmi skromná svatba pro čtyřicet hostů. Nechyběli přátelé a blízká rodina, mnoho lidí z branže ale překvapila absence celebrit. O několik měsíců později pár uspořádal velkolepou hostinu a večírek pro mnohem větší obecenstvo.

Jason Momoa

Herec s uhrančivým pohledem Jason Momoa se do Lisy Bonet, která je o dvanáct let starší, zamiloval jako dítě. Vztah potvrdili už v roce 2005 a trvalo jim poměrně dlouho, aby se odhodlali vstoupit do manželství. Láska je pro ně ale tak posvátná, že se vzali bez humbuku a po senzaci lačnících fotografů doma v Kalifornii na podzim 2017. Náklonnost si sice dávají najevo neustále, ale o svém soukromí mluví jen zřídka.

Ashton Kutcher

Herec se se svou ženou Milos Kunis potkal během natáčení sitcomu Zlatá sedmdesátá. Nebyla to láska na první pohled. Dlouho kolem sebe jen tak kroužili a čekali, že první krok udělá ten druhý. V lednu 2015 herec novinářům oznámil, že svatba už byla. Na dotěrné otázky odpovídal, že nechce sdělovat další detaily. Byl to fikaný trik, jak je obelstít a zbavit se nechtěné pozornosti. Skutečný obřad se konal o půl roku později a všechny podrobnosti vypustili do světa den předem, takže se paparazzi nemohli dostat na místo činu včas.

Daniel Craig

James Bond nepotřeboval dlouhou známost, aby vstoupil do manželství. Nikdo nečekal, že pojme Rachel Weisz za manželku tak brzy. Herci se vzali během velmi skromného obřadu 22. června 2011 v New Yorku a přítomní byli jen dva blízcí přátelé, hercova dcera Ella a syn herečky Henry. Kdyby se Rachel týden po svatbě nepochlubila médiím, nevědělo by se to ještě dnes.

Bruce Willis

Slavný herec se ženil dvakrát. Svatba s Emmou Heming se konala v roce 2009 a podařila se jim celá utajit. Willis nestál o pozornost médií. Po tom, co otázky na jeho osobní život nebraly konce, odpověděl, že se znovu oženil. Složení hostů bylo netradiční. Nechyběly jeho tři dcery z předchozího manželství – Rumer, Scout a Tallullah, ale ani bývalá žena Demi Moore s tehdejším přítelem Ashtonem Kutcherem. I ten se později s Milou Kunis přiklonil k tajnému sňatku.

Christina Applegate

Herečka známá ze seriálu Ženatý se závazky, kde si zahrála přihlouplou Kelly, nechtěla sdílet pro ni tak závazný a intimní okamžik svého života s celým světem. A tak si vybrala datum, které připadlo na slavnostní ceremoniál předávání Oscarů. Všichni se sešli ve slavném Dolby Theatre a Christina si mohla na druhém konci Los Angeles v klidu slíbit věčnou lásku se svým partnerem Martynem LeNoblem. Pozvala jen nejbližší rodinu a pár velmi dobrých přátel.